Londra Turu Ana Sayfa
Ana Sayfa - İngiltere ve Londra Haber - İngiltere Vize Bilgileri - Londra'da Görülecek Yerler - İngiltere ve Londra Dil Okulları - Faydalı Bilgiler

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Londra Aktivite Takvimi
 Londra - Yurtdışı Eğitim - İngiltere Dil Okulu | Ingiltere ve Londra Forumlari | Londra Aktivite Takvimi
Mesaj icon Konu: Bahar Soleni Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
zhnyig
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1

Alıntı zhnyig Cevaplabullet Konu: Bahar Soleni
    Gönderim Zamanı: 18 Mart 2010 Saat 13:01

Degerli arkadaslar hepinizi LONDRA TURK FEDERASYON'unun
duzenledigi bahar senligine bekliyoruz.Turkiye'den unlu sanatci ve
konusmacilarin katilacagi tanisma ve kaynasma etkinligi 28 MART pazar gunu WHITE HART ROAD PLUMSTEAD SE18 1DG adresinde yapilacaktir.Bilet fiyatlari £15.Arabasi olmayan arkadaslarimiz icin konser gunu federasyon binamizin onunden otobus
kalkacaktir.Detayli bilgi ve bilet temini icin beni
arayabilirsiniz Zihni 07776322947

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

Yurtdışı Eğitim - Londra - About London - Gizlilik Sözleşmesi - Bookmark - Ingilizce Turkce Sozluk - Londra Haber - Yemek Tarifleri - Dizin - Gebelik

Arananlar: Londra haber, İngiltere haber, Londra Gazete, Ankara Antlaşması, yurtdışı üniversite, yurtdışı dil eğitimi, yurtdışı eğitim fuarı, Ankara Anlasmasi, yurtdışı eğitim, yurtdışı, yurtdışında eğitim, Ankara Antlasmasi, yurtdışı eğitim danışmanlığı, yurtdışı yaz okulları, yurtdışı dil okulu, İngiltere dil okulu, Londra dil okulu, Londra üniversiteler, HNC, Higher National Certificate, İngiltere'de dil, Londra dil okulu listesi